Bedrijfsuitje in Drenthe bij het Meer

Iets te vieren of zin in een leuk uitje? Bij ons staat genieten centraal; gastvrijheid zit in ons DNA. Bij Het Meer draait het allemaal om het creëren van bijzondere herinneringen tijdens je personeelsuitje in Drenthe. Onze locatie biedt de perfecte omgeving voor een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding.

Openingstijden
Maandag en dinsdag
Gesloten
Woensdag
16.00 - 19.00 uur
Donderdag en zondag
12.00 - 19.00 uur
Vrijdag en zaterdag
12.00 - 22.00 uur
Voor groepen op afspraak zijn er buiten de openingstijden ook volop mogelijkheden.
Contact
Brink 14, 8381 BE Vledder
+31 (0)521 380 155
info@hetmeer.nl

Een dosis uitdaging voor je personeelsuitje in Drenthe

Ontdek bij Het Meer in Drenthe onze speciale bowlingarrangementen, ontworpen voor groepen vanaf 20 personen. Maak van jouw personeelsuitje een bijzondere belevenis met exclusieve bowling mogelijkheden. Onze locatie ademt een gezellige sfeer, perfect voor een ongedwongen bedrijfsfeest. Daag je collega’s uit voor een bowlingwedstrijd en geniet van smaakvol eten om je personeelsuitje extra bijzonder te maken!

Versterk de teambuilding tijdens je personeelsuitje

We bieden jouw team de perfecte gelegenheid om de teambuilding te versterken. Ontdek onze speciale bowlingarrangementen en laat je team zich verbinden in een gezellige en ontspannen sfeer. Daag jij je collega’s uit voor een spannende wedstrijd? Geniet van de competitie die de teamgeest stimuleert. Versterk de banden binnen je team terwijl je samen plezier hebt en geniet van smaakvol eten.

Unieke LED-bowling Het Meer

Geniet van onze arrangementen

Voor je personeelsuitje in Drenthe hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende arrangementen, speciaal ontworpen om aan diverse wensen te voldoen. Voor grotere gezelschappen bieden we bijvoorbeeld een arrangement van 1,5 uur bowlen gecombineerd met een uitgebreid culinair buffet in ons restaurant. Of toch iets makkelijkers? Dan hebben wij ook een kleiner arrangement vanaf 6 personen. De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen arrangement.

Meer informatie over personeelsuitjes in Drenthe bij Het Meer?

Heb je toch specifieke wensen of wil je liever iets op maat? Ook dan ben je bij Het Meer aan het juiste adres. We denken graag met mee over passende buiten- of binnenactiviteiten voor op jullie bedrijfsfeest in Drenthe. Neem contact met ons op via mail of telefoon, en wij bespreken graag de mogelijkheden om jullie bedrijfsfeest zo speciaal mogelijk te maken.

 

Bowling Het Meer