Bowlen in Drenthe: een onvergetelijk uitstapje!

Zin in een gezellig avondje bowlen in Drenthe? Dan is Het Meer in Vledder dé plek waar je moet zijn. Hier komt een sportief potje bowlen en lekker eten met elkaar samen. Een perfect uitje met familie, vrienden en/of collega’s. Gooi jij straks een strike op onze hypermoderne bowlingbaan?

Unieke LED-bowling Het Meer

Hypermodern bowlen in Drenthe

Bij Het Meer hebben we ultramoderne bowlingbanen die je potje bowlen een extra dimensie geven. Een saai potje bowlen kennen we niet met onze unieke Unieke LED-show met beeld én geluid. We kunnen dit (bij een besloten feestje) zelfs op thema inregelen. Dus wil je bijvoorbeeld jaren 80 muziek, dan wordt de show daar op aangepast en krijg je videoclips op de schermen te zien bij de liedjes die spelen en passen de LED Disco lights zich daar ook op aan. Zo wordt bowlen in Drenthe écht een feestje!

Een smakelijke avond met onze bowling arrangementen

Heb je iets te vieren met vrienden en familie? Ben je op zoek naar het perfecte personeelsuitje waar bowlen en lekker eten samenkomen? Bekijk dan onze verschillende bowling arrangementen.

Met een aanbod van vijf verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld met twintig personen genieten van 1,5 uur bowlen en een uitgebreid grill- of Amerikaans buffet. Is de gelegenheid iets chiquer? Dan hebben wij ook een culinair arrangement vol smaakvolle verrassingen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog andere wensen hebt. In dat geval zijn we bereikbaar via mail of telefoon om de mogelijkheden met je te bespreken.

Voor de uiteenlopende arrangementen gelden verschillende tarieven.

Buffet bij het meer

Wanneer kom jij bowlen in Drenthe?

Of je nu een ervaren bowler bent die op zoek is naar een uitdaging of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden en familie, onze bowlingbaan verwelkomt iedereen. We bieden een gezellige en ontspannen sfeer waarin iedereen, van jong tot oud, zich thuis voelt. Reserveer gauw en verzeker jezelf én je gezelschap van een gegarandeerd leuke tijd!Neem nu contact met ons op.

Bowling Het Meer