Jouw familiefeest in Drenthe bij Het Meer

Op zoek naar een locatie om jouw familiefeest in Drenthe te organiseren? Bij Het Meer in Vledder ben je verzekerd van een persoonlijke touch voor jouw familiefeest. Onze unieke locatie in Drenthe biedt de ideale setting voor het vieren van speciale momenten met dierbaren. Kies voor Het Meer als de locatie voor je familiefeest en creëer samen met ons team mooie herinneringen waar nog lang over gepraat zal worden.

Openingstijden
Maandag en dinsdag
Gesloten
Woensdag
16.00 - 19.00 uur
Donderdag en zondag
12.00 - 19.00 uur
Vrijdag en zaterdag
12.00 - 22.00 uur
Voor groepen op afspraak zijn er buiten de openingstijden ook volop mogelijkheden.
Contact
Brink 14, 8381 BE Vledder
+31 (0)521 380 155
info@hetmeer.nl

Dé perfecte combi voor je familiefeest

Wil jij de perfecte combinatie van culinair genot en plezierig bowlen? Dat kan hier! Laat je familiefeest in Drenthe een culinair avontuur worden, waarbij onze chef-koks zorgen voor een smaakvolle ervaring die bij de voorkeuren van jouw gezelschap past. Na een heerlijk dinerbuffet nodigen we je uit om te genieten van een ontspannen potje bowlen op onze moderne banen.

Een ruime keuze aan arrangementen

Bij Het Meer hebben we voor elke familie een passend arrangement. Zijn jullie liefhebbers van Amerikaans eten? Ga dan voor het Amerikaanse buffet. Of is jouw familie fan van de grill? Kies dan voor ons grillbuffet. Daarnaast is er ook nog de keuze voor het speciaal ‘het meer’ buffet of culinair bowlen. Genoeg keus dus! De koks in ons restaurant staan in alle gevallen graag voor je klaar.

Vier jouw familiefeest in Drenthe bij Het Meer!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw familiefeest in Drenthe bij het Meer? Bekijk dan de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en de reservering in orde te maken. Kun je op de site niet een passend arrangement vinden? Bel of mail gerust, wij denken namelijk graag met je mee! Zo kun je altijd jouw perfecte familiefeest vieren bij Het Meer. Tot snel!

 

Bowling Het Meer